Kategorier
dejting

Sport och träning, en vinnande strategi på dejtingsidor

par som sportar som träffats på dejtingsidor

Vi här på Nätdejting Tips lägger mycket tid på att analysera trender inom både utbud och funktionalitet på dejtingsidor, samt även hur människor som nätdejtar beter sig.

Vi har nyligen på upp ögonen för en ny strategi för hur människor söker kontakt på dejtingsidor, nämligen att uttalat söka efter en partner som är intresserad av samma idrottsaktiviteter som en själv. Eftersom träning och hälsa har boomat i folkmedvetandet de senaste åren så framstår det som en mycket aktuell dejtingstrategi.

”Jag letar efter någon att åka skidor med på vintern, och spela fotboll med på sommaren.”

Ja så skulle du kunna skriva på din profil på din favorit-dejtingsida. Det förmedlar både att du är en aktiv och spännande person, samt att du söker en partner med liknande fritidsintressen. Självklart bör de aktiviteter du nämner anpassas efter just dina egna intressen.

Anledningen till varför vi tror på denna strategi är helt enkelt att det hjälper dig att sticka ut från mängden bland alla andra som håller på med nätdejting. Har du dessutom lite ovanligare idrottsintressen, som t.ex. segling eller mountain-biking, så kan det göra din profil synnerligen unikt attraktiv för en potentiell partner med matchande intressen.

Det öppnar dessutom upp för fantastiskt roliga dejter! Tänk att du istället för att sitta och småprata över en kaffe på ett fik, kan idrotta tillsammans med din dejt. Ni slipper kämpa för att fylla tiden med samtal, för era gemensamma intressen har ni redan funnit.

Så är du en person med något eller några tydliga sport eller träningsinriktade intressen? I så fall tycker vi att du bör prova att göra dessa till en central del både för hur du framställer dig själv och för hur du beskriver din drömpartner på alla dejtingsidor där ute.