Mötesplatsen

dejtingsidan motesplatsen

Betyg: ★★☆☆☆

Recension av Mötesplatsen

Mötesplatsen är en väletablerad svensk dejtingsida. Enligt deras egen statistik har de cirka 140.000 medlemmar, varav 90% är över 25 år gamla. De har dessutom en undre åldergräns på 18 år.

Mötesplatsen erbjuder de flesta funktioner som en förväntar sig av en dejtingsida idag, exempelvis kan du skapa en profilsida där du presenterar dig själv samt söka på andra medlemmar för att hitta någon att nätdejta. De har även en funktion som de kallar för ”singelflödet” där du kan berätta vad du gör just nu, samt se vad andra skriver att de gör för stunden. Det kan vara ett sätt att spontant börja prata med andra om vad de tar sig för.

Hos mötesplatsen finns även en matchningstjänst, som hjälper dig paras ihop med någon som de tror passar ihop med dig. Mötesplatsen är dock ingen uttalad matchmaking dejtingsida, och kvalitén på denna matchningsfunktion bör tas med en nypa salt jämfört med mer seriösa matchmaking-tjänster som utgår från ett omfattande personlighetstest. Läs mer om dessa och andra fantastiska sidor i vår heltäckande guide till de bästa dejtingsidorna.

Information om Mötesplatsen

ℹ Lanserades 2001
ℹ Tjänst helt på Svenska, även företaget registrerat i Sverige
ℹ Kräver Premiumkonto
✓ Funkar i mobilen
✓ Dejting app
✓ Matchmaking funktion
✓ Gratis registrering
Besök Mötesplatsen >>

Upptäck de bästa dejtingsidorna

Vår topplista rankar de bästa dejtingsidorna i Sverige, och går igenom fördelar och nackdelar med olika alternativ.