Elitsinglar

Dejtingsidor › Elitsinglar
dejtingsidan elitsinglar logo
Betyg: ★★★★

Information om Elitsinglar

ℹ Lanserades 2013
ℹ Tjänst på Svenska, företaget registrerat i Tyskland
ℹ De flesta medlemmar är 35+ år gamla
ℹ Kräver Premiumkonto
✓ Funkar i mobilen
✓ Dejting app
✓ Personlighetstest
✓ Gratis registrering

Besök Elitsinglar »

Recension av Elitsinglar

Elitsinglar är en nyare dejtingsida som fortfarande växer. Elitsinglar riktar sig till individer som är drivna och har höga ambitioner i karriär och privatliv, alltså ofta till de med högre utbildning och krävande karriärer. Detta medför att det är en lite mindre och mer likartad grupp medlemmar på den här dejtingsajten jämfört med vissa andra. Detta kan vara både bra och dåligt beroende på vad du själv söker.

På funktionalitets fronten så står sig Elitsinglar bra mot övriga dejtingsidor. De kan stoltsera med en matchmaking funktion baserad på ett personlighetstest. Detta innebär att du matchas ihop med andra medlemmar som de tror du passar ihop med, baserat på hur ni båda svarat på personlighetstestet. För dig som nätdejtare kan det vara en stor hjälp då du slipper att själva leta bland mängder av medlemmars profiler för att hitta någon som delar dina värderingar och drömmar. Elitsinglar erbjuder dessutom klassiska funktioner som exempelvis att skicka ”vinkningar” till andra medlemmar, som är ett lite enklare sätt att få kontakt när man inte vet vad man ska skriva.

När det kommer till säkerhet så ligger Elitsinglar mycket bra till då de använder sig av stark kryptering av din användardata, för att garantera dess säkerhet. Dessutom så granskar Elitsinglar alla profiltexter och bilder som läggs upp på sidan, för att säkerställa god stämning. De har även riktlinjer för uppförande samt en funktion där du som medlem kan rapportera oönskat beteende. Dessa funktioner bidrar till en samlad bra nivå på dejtingsidan.

Den sista punkten vi har utvärderat är användarupplevelsen. Här har vi tittat på både design och enkelhet bland funktioner samt den allmänna känslan. Vi anser att Elitsinglar jobbar hårt för att erbjuda en bra användarupplevelse, där de exempelvis har tagit fram hjälpsamma funktioner som automatiskt tar bort inaktiva profiler så att du bara hittar de som faktiskt kommer att svara. Dessutom är dejtingsidan modern och enkel att navigera, samt funkar bra i mobilen. Höga betyg för användarupplevelse.

Elitsinglar betyg

Funktionalitet: ★★★★
Säkerhet: ★★★★★
Användarupplevelse: ★★★★
Samlat betyg: ★★★★

Elitsinglar erbjudande

Om du är intresserad att testa Elitsinglar så kan vi berätta att de just nu har ett erbjudande där du får gratis registrering av din användarprofil och alltså får testa att gå igenom deras personlighetstest.

Prova Elitsinglar gratis »

Bilder på Elitsinglar

elitsinglar dejtingsida profil
dejtingsidan elitsinglar meddelanden
elitsinglar personlighetstyp