Elitsinglar

elitsinglar

Betyg: ★★★☆☆ (3 av 5)

  • Om företaget: Lanserades i Sverige 2013, tjänsten är helt på svenska.
  • Användningsområde: Nätdejtingsida som fungerar på dator, plata och mobil, och en dejting app.
  • Unika funktioner: Eget personlighetstest och matchmaking.
  • Kontotyper: Gratis, eller betalkonto för extra funktioner.
  • Typ av dejtingtjänst: Seriös, med god stämning. Riktar sig till dig med höga ambitioner gällande utbildning eller karriär.
  • För vem passar Elitsinglar? Bäst för dig över 35år.

Tips: Just nu får du gratis registrering hos Elitsinglar via länken nedan.

Recension av Elitsinglar

Elitsinglar är en nyare dejtingsida som fortfarande växer. Elitsinglar riktar sig till individer som är drivna och har höga ambitioner i karriär och privatliv, alltså ofta till de med högre utbildning och krävande karriärer. Detta medför att det är en lite mindre och mer likartad grupp medlemmar på den här dejtingsajten jämfört med vissa andra. Detta kan vara både bra och dåligt beroende på vad du själv söker.

På funktionalitets fronten så står sig Elitsinglar bra mot övriga dejtingsidor. De kan stoltsera med en matchmaking funktion baserad på ett personlighetstest. Detta innebär att du matchas ihop med andra medlemmar som de tror du passar ihop med, baserat på hur ni båda svarat på personlighetstestet. För dig som nätdejtare kan det vara en stor hjälp då du slipper att själva leta bland mängder av medlemmars profiler för att hitta någon som delar dina värderingar och drömmar. Elitsinglar erbjuder dessutom klassiska funktioner som exempelvis att skicka ”vinkningar” till andra medlemmar, som är ett lite enklare sätt att få kontakt när man inte vet vad man ska skriva.

När det kommer till säkerhet så ligger Elitsinglar mycket bra till då de använder sig av stark kryptering av din användardata, för att garantera dess säkerhet. Dessutom så granskar Elitsinglar alla profiltexter och bilder som läggs upp på sidan, för att säkerställa god stämning. De har även riktlinjer för uppförande samt en funktion där du som medlem kan rapportera oönskat beteende. Dessa funktioner bidrar till en samlad bra nivå på dejtingsidan.

Den sista punkten vi har utvärderat är användarupplevelsen. Här har vi tittat på både design och enkelhet bland funktioner samt den allmänna känslan. Vi anser att Elitsinglar jobbar hårt för att erbjuda en bra användarupplevelse, där de exempelvis har tagit fram hjälpsamma funktioner som automatiskt tar bort inaktiva profiler så att du bara hittar de som faktiskt kommer att svara. Dessutom är dejtingsidan modern och enkel att navigera, samt funkar bra i mobilen. Höga betyg för användarupplevelse.

Betyg

Funktionalitet: ★★★★
Säkerhet: ★★★★★
Användarupplevelse: ★★★★
Samlat betyg: ★★★★

Elitsinglar erbjudande

Om du är intresserad att testa Elitsinglar så kan vi berätta att de just nu har ett erbjudande där du får gratis registrering av din användarprofil och alltså får testa att gå igenom deras personlighetstest.

Bilder på Elitsinglar

elitsinglar dejtingsida profil
dejtingsidan elitsinglar meddelanden
elitsinglar personlighetstyp

Vanliga frågor om Elitsinglar

Är Elitsinglar bra?

Ja, vi tycker att Elitsinglar är en av Sveriges bättre dejtingsidor, läs hela vår recension och jämförelse med andra dejtingsidor för att få veta mer.

Vad kostar Elitsinglar?

Elitsinglar är helt gratis att testa. För att använda alla funktioner behöver du dock ett premium-konto. Priset för det är från 159kr per månad.

Hur går man ur Elitsinglar?

Det är enkelt att gå ur Elitsinglar. Är du betalande medlem så logga in på ditt konto och klicka på Medlemskap i menyn. Klicka sedan på Säg upp och följ processen tills du får en bekräftelse. Är du gratis medlem och vill radera din profil så loggar du in på ditt konto och klickar på länken under rubriken Radera profil, följ processen tills du får en bekräftelse.

Funkar Elitsinglar i mobilen?

Ja. Elitsinglar har en mobilanpassad sajt och erbjuder också en app.

<