HappyPancake

Dejtingsidor › HappyPancake

dejtingsidan happypancake logo

Betyg: ☆☆☆☆

Information om Happy Pancake

ℹ Lanserades 2007
ℹ Tjänst helt på Svenska, även företaget registrerat i Sverige
ℹ Kräver ej Premiumkonto
✓ Dejting app
✘ Funkar bra i mobilen
✘ Matchmaking funktion
✓ Gratis registrering
🔗 Besök HappyPancake >>

Recension av HappyPancake

Fördelar och nackdelar med att Happypancake är gratis.

HappyPancake är en gratis dejtingsida som istället för att erbjuda premiumkonton tjänar pengar på annonsering. Så vad är då fördelarna och nackdelarna med en helt gratis dejtingsajt? Fördelen för dig som användare är att du får tillgång till alla funktioner utan att behöva betala någonting. Det låter kanske fantastiskt, men är det för bra för att vara sant?

Användarupplevelsen är inte den bästa.

Vi har testat Happy pancake och vårt omdöme är uteslutande negativt. Själva dejtingtjänsten är undermålig de mer seriösa dejtingsidorna i Sverige vad gäller funktionalitet och användarupplevelse. Själva dejtingfunktionerna når inte alls upp till dagens moderna standard, exempelvis är HappyPancake’s sajt inte ens mobilanpassad. De erbjuder heller inte någon matchmaking funktion.

Vi tror att det är ett resultat av att HappyPancake resonerar som så att de själva faktiskt inte tjänar mer pengar på att förbättra tjänsten, för deras intäkter kommer ju helt från reklam. Dessutom är själva reklamen en stor del av det som förstör användarupplevelsen på Happy pancake, den är nämligen helt gränslös. Titta på bilden här nedanför så förstår du säkert vad vi menar, det är reklam precis överallt.
skärmdump på dejtingsidan happypancake

Är säkerheten lika bra som andra dejtingsidor?

När det kommer till säkerhet är vi skeptiska. Främst då det är en gratissida som alltså tjänar pengar på att sälja reklam. Ofta vill annonsörer kunna rikta reklam, och behöver då användardata. Vi vet inte vad Happy Pancake har för exakt policy här, men idéen känns olustig.

HappyPancake Betyg

Funktionalitet: ★★☆☆☆
Säkerhet: ★★★☆☆
Användarupplevelse: ☆☆☆☆
Samlat betyg: ☆☆☆☆

Slutsats

Vårt samlade omdöme i denna recension är helt enkelt mycket dåligt. Vi rekommenderar att du som vill testa nätdejting istället ska prova en mer seriös dejtingsida. Om du inte vill betala så kan vi glädja dig med att de flesta stora dejtingsajter faktiskt erbjuder gratis registrering så du kan prova dessa en period, helt utan att betala.

Till alla dejtingsidor »