Match.com

Dejtingsidor › Match
match den bästa av alla dejtingsidor
Betyg: ★★★★★ (5 av 5)

Information om Match.com

ℹ Lanserades 2002
ℹ Helt på Svenska
ℹ Erbjuder gratis och betalkonto
✓ Funkar i mobilen
✓ Dejting app
✓ MatchAffinity personlighetstest
✓ Gratis registrering

Besök Match »

Recension av Match.com

Match.com är kort och gott vår stora favorit bland alla dejtingsidor. Match är en av de största inom nätdejting i Sverige och får varje vecka mer än 15.000 nya medlemmar. Det betyder att det alltid finns nya personer att få kontakt med hos Match. Det är en av de grundläggande faktorerna för varför vi gillar den här dejtingsidan, det finns nämligen ett otroligt stort nätverk om människor att dejta.

En av de andra viktiga punkterna vi utvärderar är funktionalitet. Hur väl hjälper dejtingsajten dig som användare att hitta något att dejta? Eftersom Match.com funnits i 15 år, så har de haft god tid på sig att förfina sin tjänst. Den är alltså vid det här laget otroligt effektiv för att hjälpa dig få kontakt med andra människor. Det finns både traditionella funktioner som sök och listor, men även mer avancerade Matchmaking funktioner som de kallar för MatchAffinity.

Match har dessutom en etablerad närvaro utanför det digitala. De arrangerar nämligen mingel-event (exempelvis after-work, fika, osv.) för sina medlemmar i städer som exempelvis Stockholm, Göteborg och Malmö. Det innebär att du hos Match.com får en stor hjälp att ta klivet från dejtingsidan till en dejt i verkliga livet, något som ofta kan vara ett av de klurigaste stegen när man väl fått kontakt med någon på nätet.

En annan punkt vi utvärderat är säkerhet. Här får Match starkt betyg då de exempelvis utför manuell granskning av alla nyregistrerade profiler för att säkerställa en seriös nivå bland medlemmarna. Det finns även ett moderator-team som du som medlem kan kontakta om du själv upptäcker en misstänkt profil på sidan.

Till sist har vi utvärderat den allmänna användarupplevelsen. Match.com är enkelt att använda och med en mobilanpassad sajt samt en dejting app så spelar det ingen roll om du föredrar att sitta vid datorn, telefonen eller plattan. Oavsett så är upplevelsen på Match mycket bra och det är snabbt och enkelt att komma igång.

Match.com betyg

Funktionalitet: ★★★★★
Säkerhet: ★★★★★
Användarupplevelse: ★★★★★
Samlat betyg: ★★★★★

Match.com erbjudande

Om du är nyfiken på Match så kan vi tipsa om att de just nu erbjuder gratis registrering, för att du snabbt ska kunna prova på själv och testa vissa funktioner för att se om det är en dejtingsida som passar dig.

Testa Match Gratis »

Bilder på Match.com

kvinna surfar på match dejtingsida
match dejtingapp
match dejtingapp
man inne på match nätdejting
match dejtingsida
match personlighetstest

Vanliga frågor om Match

Är Match bra?

Ja! Vi anser att Match är en av Sveriges absolut bästa dejtingsidor, läs hela vår recension för att få veta mer.

Vad kostar Match.com?

Match.com är gratis att testa. För att få tillgång till alla funktioner behöver du dock betala. Baspaketet kostar från 299kr per månad. Men även där går det oftast att få mycket bra rabatter, exempelvis första månaden för 49kr.

Hur går man ur Match.com?

Det är mycket enkelt att gå ur Match. Logga in på ditt konto och klicka på din profilbild. Gå sedan till 'Support' och klicka länken 'Avsluta ditt konto', följ sedan processen tills du får en bekräftelse.

Funkar Match i mobilen?

Ja. Match har en helt mobilanpassad dejtingsida och erbjuder även en app.