Nätdejting introduktion: Viktigt att tänka på

Är du en av dem som fortfarande är skeptisk till nätdejting? -Var inte det!
Nätdejting är växt otroligt mycket de senaste åren och är idag mycket vanligt, och väldigt accepterat. Idag dejtar över en miljon svenskar på nätet, och fler ansluter sig varje dag.

Varför har det blivit så populärt?

Det finns flera anledningar till att nätdejting vuxit så pass fort. Den främsta är att det fungerar! I dagens moderna samhälle med e-post, sms, facebook, instagram, etc. så passar nätdejting perfekt. Det är bekvämt och enkelt, och låter dig snabbt söka fram potentiella dejter som upfyller dina kriterier. Allt du behöver göra att att vara medlem på en dejtingsajt. Det har helt enkelt öppnat upp en helt ny värld av andra människor, för de som tidigare inte haft tid eller ork att försöka träffa någon ny.

Hur kommer jag igång?

Vi förstår om du ställer den frågan. Nätdejting kan vara klurigt, det finns väldigt många olika dejtingsajter att välja på.
Vissa saker är väldigt viktiga att tänka på ur säkerhetsperspektiv när man nätdejtar. I den här artikeln går vi igenom det du måste veta innan du sätter igång med nätdejting.

Personuppgifter

Du bör aldrig lämna ut för mycket information om dig själv till något du mött på nätet.
Saker som personnummer, adress, telefonnummer hem och din arbetsplats bör du till en början inte dela med dig av.

Första dejterna

När du för första gången träffar någon du mött via en dejtingsajt så är det alltid bäst att ses på en plats där det rör sig mycket folk. Du vet inte om den du stämt träff med är pålitlig, därför att det bra att ha andra omkring sig. Precis som en vanlig dejt. Kom ihåg att alltid berätta för någon vem du ska träffa, var ni skall ses och när. Du bör heller inte gå med på att låta den du skall träffa skjutsa dig till, eller hem, från dejten.

Lite skepsis är nyttigt

Lita aldrig fullt ut på det din dejt säger, det finns både män och kvinnor där ute som har helt andra värderingar än du. Känn efter vad dina instinkter säger dig. Är det en pålitlig människa du träffat? Innan du känner personen bättre så bör du vara vaksam, det gäller så väl på dejtingsidor som i verkliga livet.

Hjälp till att skydda kvinnor

För att förebygga att otäcka brottsliga saker sker, så vill vi utbilda fler om de faror som finns och hur man kan skydda sig. Därför hoppas vi att ni vill hjälpa till genom att länka till den här artikeln.

Gör så här för att hjälpa till:

nätdejting

Genom att klistra in följande html kod på er hemsida så kommer knappen ovan att synas och fungera som en länk till den här artikeln:

<a href=”//xn--ntdejtingtips-bfb.se/viktigt-att-tanka-pa/” target=”_blank”><img src=”//nätdejtingtips.se/natdejting.png” alt=”nätdejting” height=”150px” border=”0″ title=”nätdejting”></a>

Vill ni istället bara visa en textlänk så använder ni följande html kod:
<a href=”//xn--ntdejtingtips-bfb.se/viktigt-att-tanka-pa/” target=”_blank”>Nätdejting: Viktigt att tänka på!</a>