eDarling

Dejtingsidor / eDarling

dejtingsidan edarling logo

Betyg: ★★★★★

Information om eDarling

ℹ Lanserades 2010
ℹ Tjänst på Svenska, företaget registrerat i Tyskland
ℹ De flesta medlemmar är 35+ år gamla
ℹ Kräver Premiumkonto
✓ Funkar i mobilen
✓ Dejting app
✓ Personlighetstest
✓ Gratis registrering
🔗 Besök edarling >>

eDarling Recension

Den första och viktigaste punkten när vi bedömer dejtingsidor är själva dejting funktionerna. Alltså hur väl tjänsten hjälper dig att komma i kontakt med andra människor. Det är ju A och O i dejting. På denna punkt är eDarling lite ovanlig. De har nämligen profilerat sig som en matchmaking tjänst. Vad betyder då det? Det innebär att eDarling helt utgår från ett personlighetstest för att ”matcha” dig med en passande person att dejta. De kallar sitt personlighetstest för IdealPartner.

IdealPartner testet innebär att du som ny medlem svarar på hela 283 frågor om dig själv och om hur din perfekta dejt ska vara. Sedan använder eDarling smarta datoriserade uträkningar för att matcha ihop dig med andra som svarat på ett sätt som gör att ni passar ihop. Det kanske låter som science fiction, men det ska vara grundat i beteendevetenskap samt bygga på eDarlings stora mängder data. Det är helt klart eDarlings unika funktion som särskiljer dejtingsidan från mängden och bidrar till ett högt betyg.

En annan viktig aspekt i vår bedömning av dejtingsidor är säkerhet. I dagens samhälle är IT säkerhet och säkrade personuppgifter väldigt omtalat och är ett känsligt ämne för många. Hos eDarling är din profil bara synlig för inloggade medlemmar på dejtingsidan. Den kommer alltså inte bli synlig på exempelvis Googlesökningar. eDarling använder sig dessutom av branschstandard kryptering, så kallad SSL, av dina personuppgifter. Allt för att du ska ha en trygg upplevelse med dejting på nätet. Även detta ger eDarling goda betyg.

Den tredje punkten vi tittat på är hur användarvänlig dejtingsidan är och hur bra tjänsten funkar på mobilen. Här får eDarling bra betyg med sin moderna design samt med både sin mobilvänliga dejtingsajt och dejting app. Detta är en dejtingsida som är kul att använda och som känns både fräsch och enkel.

eDarling Betyg

Funktionalitet: ★★★★★
Säkerhet: ★★★★★
Användarupplevelse: ★★★★★
Samlat betyg: ★★★★★

eDarling Erbjudande

eDarling erbjuder just nu gratis registrering för att du ska kunna prova vissa funktioner utan att betala något. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Bilder på eDarling

screenshot av edarling
screenshot av edarling2