Kategorier
dejting

Dejting i Stockholm

Alla som börjar med nätdejting hoppas på är såklart att deras kontakter på dejtingsidorna ska leda till dejter i verkligheten. Det kan ta ett tag och du kan behöva prata med flera, men till sist lyckas de flesta med att få till en riktig dejt i verkliga livet. Men hur gör du för att få till en dejt i Stockholm?

Från dejting appar i Stockholm till första dejten

Så hur går det till? Det finns inget allmängiltigt svar, men det vi alltid rekommenderar är enkelt: du måste våga fråga! Det vanligaste misstaget folk gör är att de inte bjuder ut till riktiga dejter, utan helt enkelt gör ett öppet påstående som t.ex. ”Vi borde ses snart” och hoppas att den andra personen ska ta det vidare. Det är ju såklart mindre läskigt med ett lite luddigt påstående som detta, men det är inte speciellt effektivt för att få till en första dejt.

Bjud ut ordentligt

För att öka dina chanser att få till en första dejt så måste du våga bjuda ut ordentligt. Det behöver inte vara krystat som i en hollywood-film, men det bör vara specifikt och tydligt, så att den andra personen vet vad den ska ta ställning till. Vår rekommendation är att hålla det enkelt och lättsamt, som exempelvis:

  • ”Det vore kul att ses på en fika, vill du gå till Vetekatten på torsdag?”
  • ”Jag har tänkt testa pizzan på 800 grader, vill du hänga med på onsdag?”

Sätt fart med dejting i Stockholm

Nu börjar du bli redo att dejta i Stockholm! Det enklaste sättet att komma igång är att spana in vår topplista över de bästa dejtingsidorna just nu.

Planera den perfekta dejten i Stockholm

Vi har gjort en undersökning som visar att de flesta av våra besökare håller på med dejting i Stockholm. Därför har vi satt ihop en liten guide med rekommendationer för var du ska gå för den perfekta dejten i Stockholm.

Bästa caféerna för dejting i Stockholm

Bästa restaurangerna för en middagsdejt i Stockholm

  • Avslappnat: Sitt vid bardisken på Rolfs kök och ät från deras klassiska meny.
  • Romantiskt: Boka bord på Brasserie Astoria och njut av en utsökt måltid i deras trivsamma matsal.
  • Budget: Ät en pizza på Pizzeria 800 grader och ta en promenad i Vasaparken för att smälta maten.

Bästa barerna för spontana dejter i Stockholm