Dejtingsidor – De bästa just nu

Välkommen till Nätdejting Tips! Här hittar du tips och råd för att lyckas med nätdejting.

För att komma igång är det viktigt att du väljer en dejtingsida som passar dina behov.
Här är vår topplista med rekommenderade dejtingsidor.

match den bästa av alla dejtingsidor

1. Match

Match är vår favorit och toppar därför listan för de bästa dejtingsidorna. Det är en mycket populär dejtingsajt, samt en av de största inom nätdejting i Sverige. Match får varje vecka ca. 15.000 nya medlemmar. Hos Match finner du alltså ett mycket stort utbud av medlemmar att dejta.

Förutom sin prisbelönta service, så erbjuder Match en mobilvänlig sajt och en dejting app. Perfekt för dig som vill kunna nätdejta i mobilen.

För att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt så har Match personal som arbetar aktivt för att garantera en god stämning på dejtingsidan.

Det är mycket enkelt att registrera sig och komma igång med dejting på nätet hos Match, det går på bara några klick. Direkt när du skapat en profil kan du börja söka efter andra singlar och se deras profiler och bilder. Du kan också använda Match smarta funktioner som föreslår lämpliga dejter för dig.

Match erbjuder just nu gratis registrering, så passa på att prova en av Sveriges bästa dejtingsidor redan idag! Du kan när du vill uppgradera till ett Premium-konto för att få tillgång till fler funktioner.

medalj till vår rekommenderade dejtingsajt✓ Gratis registrering.
✓ Funkar bra i mobilen.
✓ Enkelt att komma igång.

Testa Match gratis »

dejtingsidan elitsinglar logo

2. Elitsinglar

Elitsinglar är en lite nyare dejtingsajt som fortfarande växer. Här finner du flera tusen nya medlemmar varje vecka. Elitsinglar vänder sig till den som är driven och har höga ambitioner i karriär och privatliv. Kanske är det därför som majoriteten av deras medlemmar är äldre än 35 år.

Elitsinglar fokuserar på en bra användarupplevelse, till exempel har man en helt mobilvänlig hemsida. Det finns också en funktion som automatiskt filtrerar bort inaktiva profiler, vilket ökar dina chanser att lyckas med dejting på nätet.

Elitsinglar erbjuder gratis registrering samt ett personlighetstest för att hjälpa dig hitta någon passande att dejta. Det är helt valfritt att när som helst uppgradera till ett Premium-konto för att få tillgång till extra funktioner.

Prova Elitsinglar gratis »

dejtingsajten edarling

3. eDarling

eDarling är en av få dejtingsidor som profilerat sig som en matchmaking tjänst. Det betyder att de använder ett personlighetstest för att hjälpa dig hitta rätt person att dejta. De kallar testet för IdealPartner.

Förutom smarta funktioner hittar du även mängder av välskrivna artiklar med tips och råd om dejting. Vi rekommenderar alla att läsa deras välskrivna beteendekodex.

För de som blir premium-medlemmar erbjuder eDarling dessutom en kontaktgaranti, vilket innebär att de garanterar att du kommer hitta någon att träffa och dejta. eDarling erbjuder just nu gratis registrering, så testa du också!

Testa eDarling gratis »

Det var alla tips på dejtingsidor för denna gång, vi önskar er lycka till! För att visa på full transparens vill vi även informera om att Nätdejting Tips får ekonomisk ersättning för nya användare som de olika dejtingsidorna får genom länkarna här på sajten. Självklart strävar vi ändå efter att erbjuda en redaktionellt innehåll med hög kvalitet och givande innehåll om dejting för våra läsare.

2 reaktion på “Dejtingsidor – De bästa just nu

  1. Anna-Karin

    Jag har sysslat med nätdejting i flera år nu, och det är jätteroligt att det fortfarande lanseras nya sajter. Min favorit är eDarling -mest för att hemsidan är snyggast.

  2. Bubban

    Hej! Jag hittade just hemsidan och det verkar finnas en del att läsa, men skönt med ett kort inlägg i början så här så att jag kunde komma igång snabbt med nätdejting. Kommer nog tillbaks å läser mer vid ett senare tillfälle.

    Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *