Match.com

Dejtingsidor / Match

match den bästa av alla dejtingsidor

Match.com är vår stora favorit bland alla dejtingsidor. Match är en av de största inom nätdejting i Sverige och får varje vecka mer än 15.000 nya medlemmar. Det betyder att det alltid finns nya personer att få kontakt med hos Match.com.

Eftersom Match.com funnits i 15 år, så har de haft god tid på sig att förfina sin tjänst. Den är alltså vid det här laget otroligt effektiv för att hjälpa dig få kontakt med andra människor och hitta någon att dejta.

Match har också etablerad en närvaro utanför det digitala. De arrangerar nämligen mingel-event (exempelvis after-work, fika, osv.) för sina medlemmar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det innebär att du hos Match.com får en stor hjälp att ta klivet från dejtingsidan till en dejt i verkliga livet, något som ofta kan vara ett av de klurigaste stegen när man väl fått kontakt med någon på nätet.

Ifall du är nyfiken på Match så kan vi tipsa om att de just nu erbjuder gratis registrering, för att du snabbt ska kunna prova på själv. Använd länken nedan för att ta del av erbjudandet.

Information om Match.com

ℹ Lanserades 2002
ℹ Helt på Svenska
ℹ Erbjuder gratis och betalkonto
✓ Funkar i mobilen
✓ Dejting app
✓ MatchAffinity personlighetstest
✓ Gratis registrering
🔗 Besök Match.com >>

Bilder på Match.com

match dejtingsida
match personlighetstest